fbpx

12 Dagen Creatief

Twaalf dagen creatief

12 maanden creatief

Twaalf Dagen Creatief is een gratis mailreeks boordevol creativiteit en inspiratie. In de periode van Kerst tot en met Driekoningen (de Twaalf Heilige Nachten) ontvang je iedere dag een mail met acht verschillende opdrachten of suggesties. Het zijn zeer diverse dingen die creativiteit, zelfreflectie, zelfzorg, ontspanning, spiritualiteit en persoonlijke ontwikkeling ondersteunen.

Na die periode van twaalf dagen wordt de serie opnieuw verzonden, maar dan als een aflevering per maand. Dat kan uitstekend omdat iedere dag (nacht) van de Twaalf Heilige Nachten correspondeert met een maand.

De eerstvolgende serie start op 24 december 2023.

‘Deze mailreeks is ons cadeautje aan iedereen die verlangt naar creativiteit en verbinding.
Verbinding met jezelf en met anderen.
Het is vriendelijk, vrolijk, verrassend, verwarmend en verdiepend.’

In iedere mail vind je wel iets waar jij blij van wordt. Misschien zelfs wel een beetje te veel 😉 Je kunt al die inspiratie op je eigen manier en moment gebruiken. Zie de mail als een menukaart waaruit je kiest waar je zin in hebt. Alles mag, niks hoeft.

En als je zin hebt om je eigen creativiteit te delen, dan kun je dat doen via social media met de hashtag #12dagencreatief.

Hoe meld je je aan?
Klik hier om je aan te melden!
Voor vragen en publiciteit kun je contact opnemen met Loes Vork (klik hier).

Hoe meld je je af?
De maillijst voldoet aan de eisen van de AVG. Dit houdt onder meer in dat je jezelf kunt afmelden, op ieder moment. Daarvoor vind je een linkje helemaal onderaan iedere aflevering van de nieuwsbrief. Je gegevens worden niet gedeeld met andere partijen.

Wie doen er mee?
In 2021/2022 vond #12dagencreatief voor het eerst plaats. De editie van 2022/2023 had meer dan duizend deelnemers. De mailreeks wordt gemaakt door acht creatieve vrouwen die hun inspiratie gratis met je delen.

Klik hier om je aan te melden!

Hartelijke groet van ons allemaal!

  • Loes Vork – Boekselen
  • Jenny de Bode – Art Journaling
  • Arja de Lange – Zentangle
  • Liane Baltus – Rituelen / mindset
  • Sanne Bloem – Zelfgemaakte scheurkalender
  • Els de Wit – Met kleding laten zien wie je bent
  • Christine de Vries – Schrijven
  • Anky Floris – Wandelen met het Levenskunstspel