fbpx

12 dagen creatief & 12 maanden creatief

Welkom bij  ’12 maanden creatief’ en ’12 dagen creatief’!

De dagelijkse versie  van deze gratis creatieve mailreeks liep van 24 december 2023 tot en met 6 januari 2024. Daarna verzenden we de afleveringen nogmaals, maar dan eens per maand, van 15 januari tot en met 1 december 2024.
12 maanden creatief

Klik hier om je aan te melden! (dat kan ook nog terwijl de reeks al loopt)

Krijg je de mail niet? Kijk in je spam! Of in je map nieuwsbrieven.
Heb je een aflevering gemist? Klik hieronder op een link om de mail op internet te bekijken. De linkjes worden aangemaakt nadat de betreffende mails zijn verzonden.

Wat is #12dagencreatief?
Twaalf Dagen Creatief is een gratis mailreeks boordevol creativiteit en inspiratie. In de periode van de Twaalf Heilige Nachten (van Kerst tot en met Driekoningen) verzonden we iedere dag een mail met acht verschillende opdrachten of suggesties. Het zijn zeer diverse dingen die creativiteit, zelfreflectie, zelfzorg, ontspanning, spiritualiteit en persoonlijke ontwikkeling ondersteunen.

Na die periode van twaalf dagen wordt de serie opnieuw verzonden, maar dan als een aflevering per maand. Dat kan uitstekend omdat iedere dag (nacht) van de Twaalf Heilige Nachten correspondeert met een maand. De huidige serie startte op 24 december 2023.

‘Deze mailreeks is ons cadeautje aan iedereen die verlangt naar creativiteit en verbinding.
Verbinding met jezelf en met anderen.
Het is vriendelijk, vrolijk, verrassend, verwarmend en verdiepend.’

In iedere mail vind je wel iets waar jij blij van wordt. Misschien zelfs wel een beetje te veel 😉 Je kunt al die inspiratie op je eigen manier en moment gebruiken. Zie de mail als een menukaart waaruit je kiest waar je zin in hebt. Alles mag, niks hoeft.

En als je zin hebt om je eigen creativiteit te delen, dan kun je dat doen via social media met de hashtag #12dagencreatief.

Hoe meld je je aan?
Klik hier om je aan te melden!
Aanmelden kan ook nog terwijl de reeks al loopt.
Voor vragen en publiciteit kun je contact opnemen met Loes Vork (klik hier).

Hoe meld je je af?
De maillijst voldoet aan de eisen van de AVG. Dit houdt onder meer in dat je jezelf kunt afmelden, op ieder moment. Daarvoor vind je een linkje helemaal onderaan iedere aflevering van de nieuwsbrief. (Als je dat linkje niet ziet, komt dat wellicht doordat je de mail in de voorvertoning bekijkt.) Je gegevens worden niet gedeeld met andere partijen.

Wie doen er mee?
In 2021/2022 vond #12dagencreatief voor het eerst plaats. De editie van 2022/2023 had meer dan duizend deelnemers. Dit jaar zijn het er al meer dan 2600. De mailreeks wordt dit jaar gemaakt door acht creatieve vrouwen die hun inspiratie gratis met je delen. Loes Vork van Boekselen bedacht het concept en stelt de nieuwsbrieven samen.

Klik hier om je aan te melden!

Hartelijke groet van ons allemaal!

  • Loes Vork – Boekselen
  • Jenny de Bode – Art Journaling
  • Arja de Lange – Zentangle
  • Liane Baltus – Rituelen / mindset
  • Sanne Bloem – Zelfgemaakte scheurkalender
  • Els de Wit – Met kleding laten zien wie je bent
  • Christine de Vries – Schrijven
  • Anky Floris – Wandelen met het Levenskunstspel