fbpx

Boekselen – Gevonden Gedichten – Stempels maken

Wat is Boekselen? Ik heb het woord Boekselen zelf bedacht als Nederlandstalige term voor ‘altered text’. Het is creatief werken in een (oud) boek. Je werkt met en over de tekst. Op die manier krijgt het boek, dat je wellicht weg wilde gooien, een nieuw leven als kunst- en speelwerk. De mogelijkheden zijn eindeloos. Je kunt tekenen, schilderen, collages maken, schrijven, knippen, stempelen, borduren, enzovoorts. Misschien kun je woorden met elkaar verbinden tot een nieuwe zin of verhaal. Ook knutselen met boekpagina’s doe ik graag. Op deze site vind je voorbeelden en een overzicht van de workshops die ik geef.

 

 

Gevonden Gedichten
———————————————
Dit is een nieuwe workshop, die verder ingaat op één aspect van het boekselen, namelijk het maken van een gedicht met behulp van de oorspronkelijke tekst. In het Engels wordt dit Found Poetry genoemd. Dit is genieten voor tekstgevoelige mensen!
Je kunt je eigen ‘boekselboek’ meenemen om in te werken maar er is ook volop materiaal aanwezig.
Kosten huiskamerworkshop: € 25 voor volwassenen, € 15 voor kinderen, inclusief gebruik van materiaal, koffie, thee en lekkers. Ook na deze workshop krijg je extra inspiratie mee naar huis.

Stempels in opdracht

 

Plaats een reactie