fbpx

Last minute workshops in juli!

Vakantieworkshop Stempels maken op het mooiste plekje van Gouda!

Op zaterdag 27 juli geef ik een workshop stempels maken bij Gouwe Stek, naast de Mallemolen in Korte Akkeren. Stempels zijn leuk om bijvoorbeeld kaarten mee te maken of enveloppen mee te versieren. Tijdens de workshop leer je om stempels te snijden uit gum; dat is zacht materiaal dat zich gemakkelijk laat bewerken. Je maakt een of meer stempels naar eigen ontwerp of naar voorbeeld (je hoeft niet te kunnen tekenen). Alle materialen worden verzorgd, plus een heerlijke, vers bereide lunch. Als je de smaak van het stempels maken te pakken hebt gekregen, kun je terplekke een gutsje kopen om thuis nog meer stempels te maken. De vakantieworkshop duurt van 10 tot 14 uur en kost per persoon 40 euro inclusief lunch en materialen. Je kunt ook de molen bezoeken want die is ‘s zaterdags open. Aanmelden bij Loes Vork via loesvork@knpplanet.nl tel. (0182) 522192.

Huiskamerworkshop Gevonden Gedichten woensdag 24 juli

Gedichten maken met behulp van bestaande tekst. In het Engels wordt dit Found Poetry genoemd. Deze workshop geef ik alleen op verzoek, en dat is op woensdagochtend 24 juli het geval. Als je zin hebt ben je van harte welkom om mee te doen, er zijn nog enkele plaatsen vrij!
De workshop vindt plaats in mijn huiskamer (tuindeuren open!) aan de Gravin Beatrixstraat in Gouda, 10-12 uur. Deelname kost 25 euro per persoon.

Knutselen met oude boeken: 31 juli in Leiden

Op de allerlaatste dag van juli verzorg ik in Leiden een workshop boekselen en knutselen met oude boeken voor kinderen, bij boekhandel Silvester (va 8 jaar).

Als je op onderstaande illustratie klikt kom je terecht bij SlideShare, waar je het werkblad kunt downloaden.

Hartelijke groet,
Loes

Plaats een reactie