fbpx

We gaan naar de Knotsgekke Kaarten- en Scrapdagen in Zwolle

Je hebt veel meer plezier met oud papier!

Loes Vork van Boekselen en Jenny de Bode van Creativiteit, géén kunst bouwen op 30 en 31 augustus 2013 in Zwolle een creatief feestje met oude boeken en kranten. Ons motto is: Je hebt veel meer plezier met oud papier!

Op de kraam van Jenny en Loes vind je een berg inspiratie om zelf aan de slag te gaan met afgedankte boeken en uitgeplozen kranten. We bieden krant-werkbladen, boeksel-recepten, je-kunt-het-zelf-pakketjes en handgemaakte cadeautjes. Wij gebruiken kranten en oude boeken als een creatieve speeltuin en we steken je graag aan met het boekselvirus. Je zult niet de eerste zijn die bij thuiskomst meteen de oud papierbak induikt!

Bij de kraam geven we beurtelings Make & Takes met boekpagina’s en kranten, zodat je zelf ervaart wat voor leuke dingen je daarmee kunt maken.

De Knotsgekke Kaarten- en Scrapdagen worden in augustus gehouden, eerst in ‘s-Hertogenbosch (maar daar zijn wij niet bij) en daarna in Zwolle. Je vindt ons in Zwolle in de IJsselhallen op vrijdag 30 en zaterdag 31 augustus (dus niet op de eerste dag van deze beurs).

Wie zijn wij? Wij zijn chronisch creatief en delen onze ideeën graag met jou.
Loes Vork (Gouda) bedacht het woord Boekselen en geeft workshops Boekselen, stempels maken en Gevonden Gedichten. Met Monique Kemp organiseert zij Sketchcrawls in Gouda en bedacht zij de cursus ‘Tekenen voor mensen die niet durven tekenen’ #tvmdndt. Zie www.boekselen.nl en www.sketchcrawl.nl en www.vorkcommunicatie.nl
Jenny de Bode (Hillegom) is een kei in veranderen, verbinden en verbeelden. Samen met Lia Nijman schreef zij het boek Creativiteit, géén kunst. Komend jaar verschijnt haar nieuwste boek, over Journallen. Het hoofdstuk dat over kranten gaat neemt zij alvast voor je mee! Zie ook www.jennydebode.nl en www.creativiteitgeenkunst.nl en jennydebode.ning.com

Plaats een reactie