fbpx

Boekselen en Krantselen in Zwolle

Vrijdag 30 augustus en zaterdag 31 augustus ben ik (Loes Vork) met Boekselen aanwezig op de Knotsgekke Kaarten én Scrapdagen in Zwolle. En wat is het leuk dat mijn creatieve vriendin Jenny de Bode ook mee gaat en aan het Krantselen slaat. Ons motto: Je hebt veel meer plezier met oud papier!

Wat kun je van ons verwachten?

Kraam
Krant-werkbladen
Boeksel-recepten
Je-kunt-het-zelf-pakketjes
Tekenlessen voor mensen die niet durven tekenen
Handgemaakte cadeautjes zoals notitieboekjes, stempels en verjaardagsslingers

Workshops
Op het make & take plein naast onze kraam geven we beurtelings workshop met boekpagina’s en kranten, zodat je zelf ervaart wat voor leuke dingen je daarmee kunt maken.

Wij bieden 100% Inspiratiegarantie om zelf aan de slag te gaan met afgedankte boeken en uitgeplozen kranten. Wij gebruiken kranten en oude boeken als een creatieve speeltuin en we steken je graag aan met het boekselvirus. Je zult niet de eerste zijn die bij thuiskomst meteen de oud papierbak induikt!

Wie zijn wij? Wij zijn chronisch creatief en delen onze ideeën graag met jou.

Loes Vork (Gouda) bedacht het woord Boekselen en geeft workshops Boekselen, stempels maken en Gevonden Gedichten. Met Monique Kemp organiseert zij Sketchcrawls in Gouda en bedacht zij de cursus ‘Tekenen voor mensen die niet durven tekenen’ #tvmdndt. Zie www.boekselen.nl en www.sketchcrawl.nl en www.vorkcommunicatie.nl

Jenny de Bode (Hillegom) is een kei in veranderen, verbinden en verbeelden. Samen met Lia Nijman schreef zij het boek Creativiteit, géén kunst. Komend jaar verschijnt haar nieuwste boek, over Journallen. Het hoofdstuk dat over kranten gaat neemt zij alvast voor je mee! Zie www.jennydebode.nl en www.creativiteitgeenkunst.nl en https://jennydebode.ning.com/ en haar blog over journallen!

Plaats een reactie