fbpx

Boekselen in november

Boekselcadeautjes te koop op Hobbymarkt Waddinxveen
Op vrijdagmiddag 15 november verkoop ik handgemaakte cadeautjes tijdens de Hobbymarkt in de bibliotheek in Waddinxveen. Deze markt is vrij te bezoeken tussen 14.00 en 17.00 uur. Ik verkoop onder meer geboekselde verjaardagslingers, romantische journals, boekselbuttons, mini-hartjesslingers en allerlei andere leuke, kleine, creatieve cadeautjes. Ook kun je werkbladen kopen uit mijn groeiende collectie. Ik hoop die collectie trouwens binnenkort ook op mijn site te kunnen zetten voor bestellingen per post.

Herfstmarkt bij De Ridderslag
Op vrijdagavond 29 november heb ik ook een kraam met cadeautjes op de Herfstmarkt van Basisschool de Ridderslag, de vrije school in Gouda. Je bent van harte welkom van 18.00 tot 21.00 uur aan de Ridder van Catsweg 256a. Ook hier kun je allerlei originele cadeautjes vinden voor jezelf of voor de feestdagen!

Found Poetry bij Museum Gouda
Ik besluit de maand november met een workshop Found Poetry bij de expositie van Fantin-Latour in Museum Gouda.
Found Poetry bij Fantin-Latour is een workshop met verschillende technieken om gedichten te maken op basis van bestaand materiaal, ook wel ‘gevonden gedichten’ genoemd. In dit geval is de workshop speciaal toegespitst op het werk van en documentatie over Henri Fantin-Latour.
Je kunt je voor deze workshop op zaterdag 30 november (14 uur) aanmelden via het museum.

PS: in december geef ik een workshop Kerstboekselen voor de Anbo. Daarin komt onder meer deze mooie bloem aan bod!

PS2: Ik volg bij Janke een workshop Tekenen en schilderen a la Hundertwasser en heb dat thuis weer gecombineerd met Boekselen. Dus: Boekselen meets Hundertwasser! Om vrolijk van te worden…

Plaats een reactie