fbpx

Boekselen in december

Dag! Hoe is het met je? Druk-druk-druk? Ach ja, hier ook. Maar even Boekselen brengt mijn hoofd meestal wel weer tot rust.

Vorige week heb ik voor een workshop Kerstknutselen met oude boeken kerststerren gemaakt, kerstbomen, medaillonnetjes, lantarentjes en mooie bloemenbollen. Als je ook zin hebt om te knutselen, heb ik hier weer een paar werkbladen voor je! Als je op de linkjes klikt kom je bij de pdf’s om te downloaden. De eerste twee zijn van mezelf: kerststerren maken en doosjes vouwen. De derde is een link naar een beschrijving van origami strikken, die werden gemaakt tijdens de inloopworkshops die CraftParty Gouda en Creatief Gouda gaven tijdens Gouda bij Kaarslicht. Dat was gezellig! Tot slot vind je hier een template voor de medaillonnetjes.

Heb je zin in een creatieve workshop in de kerstvakantie? Ik heb vijf verschillende in de aanbieding! De workshop stempels maken is al aardig vol maar voor de andere workshops zijn aanmeldingen nog zeer welkom. Behalve de museumworkshop zijn alle workshops in mijn huiskamer en kosten ze 25 euro per persoon.

Hartelijke boekselgroet uit Gouda!
Loes

Vrijdag 27 december
Workshop Creatief Dagboek bij Museum Gouda 14.00 uur
Bij de Fantin-Latour expositie (aanmelden via Museum Gouda)

Kerstvakantie workshops maandag 30 december
Stempels maken: 10.00 – 12.30 uur
Boekselen 14.00 – 16.30 uur
Boekselen voor gevorderden 19.30 – 22.00 uur

Vrijdag 3 januari
Muurboeksel maken 14.00 – 16.30 uur

Vrijdag 17 januari
Inleverdatum voor de 15×15 swap. Kleur: zilver

Donderdag 30 januari
Gevonden Gedichten / Found Poetry 19.30 – 22.00 uur

Plaats een reactie