fbpx

Boekselen voor gevorderden…

Sommige mensen vinden het boekselen zó leuk dat ze de dezelfde workshop meerdere keren bij me volgen. De eerste keer krijgt iedereen een boekselboekje mee met ideeën om thuis mee verder te gaan. De tweede keer heb ik daarbij een uitbreidingssetje. En voor de echte boekselfanaten is er nu ook de workshop Boekselen voor Gevorderden.

Ik gaf de workshop Boekselen voor Gevorderden begin deze week voor het eerst en het was een heerlijk excuus om mezelf tijd te gunnen om een paar dagen geheel aan het boekselen te wijden. Al die leuke ideeën die ik ergens had genoteerd of vastgelegd heb ik opnieuw bekeken en uitgewerkt tot nieuwe instructies, werkbladen en eigen boeksels. Hieronder zie je enkele resultaten van de afgelopen dagen. Waarbij ik opnieuw werd getroffen door de woorden die er ‘toevallig’ uitsprongen en die precies wijzen naar de gebeurtenissen in het leven van mij en mijn gezin. Bizar voorbeeld: op de dag dat ik het belang van open en eerlijk communiceren op pijnlijke wijze ervaar, krijg ik precies daarover een pagina voor mijn neus… Met twee pagina’s verderop de zowel troostrijke als uitdagende tekst “Gevoel, laat het toe. Het woord, benoem het. Om volledig te blijven bij zachtheid”.


Plaats een reactie