fbpx

Zomerse boekselworkshop met lunch

Extra in de agenda: zomerse boekselworkshop met lunch

Voor degenen die niet alleen creativiteit waarderen, maar ook een heerlijke lunch op een prachtige locatie, geef ik op zaterdag 26 juli een workshop Boekselen met lunch in het Gemaalhuis naast de Mallemolen in Gouda.

In dit sfeervolle, huiselijke gebouwtje beginnen we om 10.00 uur met koffie, thee en lekkers. Dat lekkers is bereid door Hans de Gier, eigenaar van Gouwe Stek Natuurlijk.

Tot ongeveer half één ga je Boekselen onder mijn leiding (Loes Vork). Eerst doen we met zijn allen een paar korte opdrachten om erin te komen, daarna is er alle gelegenheid om je eigen ideeën uit te werken en om te experimenteren met de aanwezige materialen. Je werkt in een oud, afgedankt boek dat je zelf hebt meegenomen. Alle overige materialen worden verzorgd. Denk aan verschillende soorten verf, stiften, potloden, sjablonen, washi tape, stansen, stempels, enzovoorts.

De lunch is vers bereid (je rook tijdens de workshop al dat Hans brood aan het bakken was), grotendeels biologisch. Bij mooi weer gaan we natuurlijk buiten eten. Op steenworp afstand draait de molen, waar je ook even een kijkje in mag nemen. Als de workshop en lunch om 14.00 uur zijn afgelopen (je ontvangt trouwens nog een boekselboekje om thuis verder te werken) mag je best nog even blijven om na te genieten…

Deze workshop is geschikt voor volwassenen. Wat oudere kinderen zijn ook welkom. Je hoeft niet te kunnen tekenen. Je hoeft ook niet creatief te zijn, dat komt vanzelf wel!

De workshop inclusief lunch kost € 40,- per persoon. Kinderen (basisschool leeftijd) betalen € 25,-.

In deze folder vind je nog meer leuke suggesties voor zomerse workshops:

Plaats een reactie