fbpx

Boekselen viert Cadeautjesmaand mee met Creatief Gouda

Ben je al eens in de Chocoladefabriek in Gouda geweest? Wat is dat een fijne plek: een combinatie van Stadsbibliotheek, Kruim met heerlijke horeca, Drukkerswerkplaats en Streekarchief. De komende drie zaterdagen is ook Boekselen aanwezig in de Chocoladefabriek! Om precies te zijn in de Jeugdwerkplaats (begane grond, achter de trap).

Creatief Gouda viert op 29 november, 6 en 13 december de Cadeautjesmaand met een pop-up winkel met handgemaakte cadeautjes én inloopworkshops voor volwassenen en kinderen.

Aanstaande zaterdag 29 november is het mijn beurt: dan kun je bij mij sfeerlichtjes maken van oude boekpagina’s. De workshop is voor volwassenen en kinderen en kost 3,50 per persoon. Ook kunnen Sintdichters bij mij terecht voor dichthulp. Vrije inloop tussen 11.00 en 17.00 uur. Je vindt de Chocoladefabriek aan Klein Amerika 20 te Gouda.

In de pop-up cadeautjeswinkel verkoop ik onder meer…

– Kaarten met slinger van atlas
– Journals gekaft met stof en veel lint
– DIY pakketjes voor honeycomb bollen van boekpagina’s
– DIY pakketjes voor bloembollen van boekpagina’s
– Recycle notitieboekjes van liefdesromannetjes en ouderwetse (jeugd)pockets
– Labeltjes van boekpagina’s of atlas
– Babykaarten met hartjesslinger
– Partyprikkertjes van boek
– 20 tekenlessen van #tvmdndt (Tekenen voor Mensen die Niet Durven Tekenen)

En daarnaast dus ook nog eens allerlei andere unieke, handgemaakte cadeautjes van andere leden van Creatief Gouda. Zoals prachtige cadeaudoosjes, buttons, DIY pakketjes om bijvoorbeeld kerstengeltjes te mozaieken of mini-dromenvangers te maken, haakwerk, goudkistjes, gezellige spulletjes van vilt, haakwerk… Zulke leuke cadeautjes vind je nergens anders.

Tijdens Gouda bij Kaarslicht op vrijdag 12 december verzorgt Creatief Gouda een creatief informatie- en inspiratiepunt aan de Spoorstraat 11 (je ziet het goed, dit is een andere locatie).

Speciaal voor OV-reizigers en automobilisten die gebruik maken van de pendelbus naar het centrum hebben we…

– een creatief kersttoilet
– een gratis bagage bewaarservice
– warme drankjes
– inloopworkshop
– pop-up cadeautjeswinkel
– routekaartjes en informatie van Gouda bij Kaarslicht.

Ook hier is Boekselen bij!

Het werkblad voor dit kerstengeltje heb ik verzonden aan de lezers van mijn digitale nieuwsbrief. Wil je die ook ontvangen? Hiernaast kun je je aanmelden!

Plaats een reactie