fbpx

Boekselen met Herman de Man

Herman de Man Boekselen

Boekselen sluit aan bij de Herman de Man maand, die van 8 juli tot 8 augustus 2021 de Lopikerwaard en Krimpenerwaard onderdompelt in een uitgebreid programma van culturele en literaire activiteiten.

Eind juni wordt het programma (wat boekselen betreft) definitief, en dan vind je op deze pagina de linkjes om je aan te melden.
Maar dit zijn alvast in grote lijnen de plannen:

Inloop activiteit Boekselen met Herman de Man

Tijdens een fietsroute met activiteiten onderweg kun je gratis en laagdrempelig kennis maken met Boekselen met Herman de Man. Je vindt me op zondagmiddag 18 juli van 12.00 tot 16.00 uur bij de familie Groothuis aan de Oost Vlisterdijk42 in Vlist. Op die locatie in het Groene Hart vinden dan nog mee activiteiten plaats.

Live workshop Boekselen met Herman de Man

In het Huis van Ervaring oftewel de bibliotheek van Montfoort verzorg ik een live workshop Boekselen met Herman de Man, voor volwassenen.
Deelname kost 15 euro per persoon. Duur: 2 uur. Datum: 22 juli, van 10.00 tot 12.00 uur.
Aanmelden kan vanaf 2 juli via deze pagina (de site van Boekselen).

Online workshop Boekselen met Herman de man

Maandagavond 26 juli van 19-21 uur, voor volwassenen.
Deelname kost 10 euro per persoon.
Aanmelden kan vanaf 2 juli via deze pagina (de site van Boekselen).

Challenge Boekselen met Herman de Man

Maak een boeksel op de uitgereikte pagina en stuur ons een digitale foto van het resultaat. Je werk wordt opgenomen in de online galerij van Herman de Man boeksels. De challenge is te downloaden vanaf deze site en komt in de loop van juli beschikbaar.

Wat is boekselen met Herman de Man?

De Goudse neerlandica Loes Vork geeft al meer dan tien jaar workshops in de creatieve techniek boekselen. Boekselen is een hobby voor mensen die plezier hebben in boeken, taal en toeval. Je verandert een oud boek (dat je niet meer wilt lezen) in een persoonlijke creatieve speeltuin. Tijdens de workshop Boekselen met Herman de Man werken we aan de hand van thema’s uit het leven en werk van Herman de Man. Je maakt de boeksels in een eigen boek. Dat kan een boek zijn van Herman de Man, maar een andere roman is ook goed. Tijdens de live workshop worden de overige materialen verzorgd. Bij de online workshop werk je met schrijf- en tekenspullen die je zelf in huis hebt, zoals fineliner, viltstiften en kleurpotloden. Na afloop ontvang je alle werkbeschrijvingen