fbpx

Workshops Boekselen en
andere activiteiten van Loes Vork

Online workshops

Deelname kost 15 euro per persoon. Aanmelden en betalen kan via de webshop, je ontvang kort tevoren een zoom linkje.
Op afspraak en voor groepen is ook mogelijk, neem gerust contact op om te overleggen!

Lezing Boekselen ‘Vind je eigen woorden’

Op maandagavond 12 april 2021 geef ik een online lezing over Boekselen op uitnodiging van Stichting Kunst en De Bibliotheek CultuurPuntAltena, als ‘opwarmertje’ voor de workshops rond het thema ‘Hugo de Groot’. Ook mensen van buitenaf zijn van harte welkom.

“Met kleurrijke voorbeelden en persoonlijke verhalen vertelt Loes Vork hoe zij de creatieve hobby boekselen heeft bedacht en wat de techniek voor haar betekent. Sinds 2010 geeft Loes workshops boekselen en in 2019 verscheen haar boek ‘Uitgelezen’.
Bij het boekselen gebruik je een boek dat je niet meer wilt lezen als een creatieve speeltuin. Het is een toegankelijke (en verslavende) techniek die mensen aanspreekt die houden van boeken, lezen, taal en toeval. Boekselen is niet alleen een fijne hobby, maar ook een manier om je creativiteit terug te vinden, dingen te verwerken, naar jezelf te kijken en te ontspannen. Tip: houd een pagina van een boek, krant of tijdschrift bij de hand, en een pen of potlood, want je kunt rekenen op een klein boekselklusje!
Deelname is gratis voor leden van Bibliotheek CultuurPuntAltena en leden van Stichting Kunst.
De lezing vindt plaats via Zoom en is te volgen met een computer, laptop, tablet of smartphone.
Na aanmelding ontvang je per mail een link voor deelname.”

Workshops op aanvraag

Kijk op de workshop pagina voor workshops op maat en op afspraak.