fbpx
Denk je dat je mij kunt helpen? Loes Vork en Adriaan van 't Spijker
Denk je dat je mij kunt helpen? Loes Vork en Adriaan van ‘t Spijker

Denk je dat je mij kunt helpen?

Hoe is het om psychotherapie te krijgen?  Hoe is het om jezelf bloot te geven aan iemand die je, bij aanvang, niet kent? En wat gebeurt er allemaal  tijdens de gesprekken, en daarna?

Maar ook: hoe is het om therapie te geven? Welke overwegingen gaan er schuil achter de dingen die je zegt en vraagt? Hoe komt het eigenlijk dat psychotherapie werkt?

Hoe het is om in therapie te zijn

Het boek ‘Denk je dat je mij kunt helpen?‘ geeft een uniek beeld van beide kanten van het therapeutische proces. Neerlandica Loes Vork beschrijft hoe het is om in therapie te zijn. Psycholoog Adriaan van ‘t Spijker vertelt hoe het is om psychotherapie te geven. Beiden zijn open en eerlijk, ook over de dingen die mis gaan of moeilijk zijn.

Het boek verschijnt in september 2022 bij Uitgeverij Lucht.

Bestel het boek bij de auteur zelf!

Dat kan nu al in de voorverkoop (klik hier), dan ontvang je het boek eind september, zodra het gedrukt is. Ik (Loes) signeer alle boeken die ik zelf verstuur. In het bestelproces kun je bij ‘bestelnotities’ aangeven of je er nog een extra opdracht in zou willen, voor wie etc.

Op de hoogte blijven over het boek over psychotherapie
‘Denk je dat je mij kunt helpen?’

Meer lezen over het boek over psychotherapie
‘Denk je dat je mij kunt helpen?’

In de blogrubriek van Boekselen vind je meerdere blogs over onder meer de totstandkoming van het boek ‘Denk je dat je mij kunt helpen?’:

Meer boeken van Loes Vork

Bekijk het boek ‘Uitgelezen’ over de creatieve techniek boekselen 

Bekijk het miniboekje Hart, 9 DIY’s van boekselen

Bekijk het miniboekje Kerst, 12 DIY’s van boekselen