fbpx

Twaalf dagen boordevol creativiteit

De periode van 12 dagen tussen Kerst en Driekoningen is een periode die zich bij uitstek leent voor bezinning. Op dit moment ben ik heel druk met de voorbereidingen voor de tweede editie van #12dagencreatief, een challenge waarbij de deelnemers iedere dag een mail krijgen boordevol ideeën voor creativiteit, inspiratie, ontspanning, zelfreflectie en zelfliefde. Aanmelden kan via deze link (klik hier). Ook tijdens de challenge, dus tot 5 januari 2023 kun je je nog aanmelden; de gemiste afleveringen kun je dan zelf terugvinden via het archief. Deelname is gratis. We hebben al 685 aanmeldingen!

In deze blog geef ik een overzicht van de boeksels die ik vorig jaar maakte voor #12dagencreatief. Uitgangspunt was toen het aftel-kerstlied ‘Twelve Days of Christmas’. Erg leuk om bij elk couplet een boeksel te bedenken!

Twelve days of Christmas

On the first day of Christmas
My true love sent to me
A partridge in a pear tree

On the second day of Christmas
My true love sent to me
Two turtle doves

On the third day of Christmas
My true love sent to me
Three French hens

On the fourth day of Christmas
My true love sent to me
Four calling birds

On the fifth day of Christmas
My true love sent to me
Five gold rings

On the sixth day of Christmas
My true love sent to me
Six geese a-laying

On the seventh day of Christmas
My true love sent to me
Seven swans a-swimming

On the eighth day of Christmas
My true love sent to me
Eight maids a-milking

On the ninth day of Christmas
My true love sent to me
Nine ladies dancing

On the tenth day of Christmas
My true love sent to me
Ten lords a-leaping

On the eleventh day of Christmas
My true love sent to me
Eleven pipers piping

On the twelfth day of Christmas
My true love sent to me
Twelve drummers drumming