fbpx

Zelf stempels maken: makkelijk. Scherpe gutsjes kopen: moeilijk!

Zelf stempels maken is niet moeilijk. Het is gewoon heerlijk om te doen. Ik houd ervan om geconcentreerd aan iets kleins (overzichtelijks) te werken. Het is plezierig dat het niet al te lang duurt voordat het klaar is. En als het dan klaar is dan kun je er meteen mee aan de slag, dat is ook zo fijn!

Doordat ik in deze hobby ook workshops geef, komt het er nu op neer dat ik bijna alleen nog stempels maak tijdens mijn eigen workshops. Daarbuiten heb ik dan weer ándere hobby’s… Hahaha!

Wat trouwens wel moeilijk is, is het kopen van scherpe gutsjes. Ik kocht ze eerst per stuk uit een bakje in de winkel, maar thuis kwam ik erachter dat meer dan de helft niet scherp was. Ik dacht het op te lossen door de gutsjes voortaan per doosje in te slaan, maar ook in het doosje bleek niet alles scherp te zijn. Er zaten zelfs verkeerde modellen tussen. Nu ik weer naar Rotterdam moet om de voorraden aan te vullen (hoera!) neem ik ook maar een gum mee om de gutsjes bij de kassa te testen.

Plaats een reactie