fbpx

Bingokaart om geluk op te sporen


De bingokaart van de Geluksroute die afgelopen weekend door Gouda slingerde, krijgt nog ieder dag een beetje uitbreiding in mijn journal. Het is mijn eigen versie van de nu zo populaire dankbaarheidsdagboeken. Je hebt geen boeken nodig om gelukkig of dankbaar te zijn, maar het helpt wel!

Linksonder zie je het deel van de bingokaart van de Geluksroute, met de gedrukte letters. Rechts daarnaast en erboven die de uitbreiding die ik maakte in mijn journal, met de handgeschreven teksten. Ik kleur de bloemetjes in als ik het betreffende geluk heb gevonden.

Ik maakte deze bingokaart speciaal voor de Geluksroute in Gouda, in september 2018.

Wil je zelf ook met de bingokaart aan de slag? Het staat je vrij om hem te gebruiken, met naamsvermelding. Als het hem ergens voor gebruikt hoor ik daar natuurlijk graag van.
Klik hier om een pdf van de bingokaart te downloaden.

De Geluksroute is een idee van Marike van IJssel. Het evenement wordt in meerdere plaatsen georganiseerd en je kunt er zelf ook een bijdrage aan leveren door het evenement naar jouw woonplaats te halen, door deel te nemen als geluksbrenger, of door deel te nemen als geluksplukker. Je leest meer op de site https://geluksroute.nu/editie/ 

Plaats een reactie