fbpx

Kerst: 12 DIY’s van boekselen

Het houdt niet op!

Eind september verscheen mijn boek ‘Uitgelezen‘. Daarin staat beschreven hoe je kunt boekselen IN een boek. Om dit boek te promoten bezoek ik onder meer allerlei creatieve beurzen en evenementen en geef ik workshoplezingen. Ik heb ook al contact met twee tijdschriften die erover gaan schrijven. Erg leuk allemaal!

Maar je kunt natuurlijk ook MET boeken aan de slag. Leuke dingen knutselen van boekpagina’s. Als je wel eens bij mij thuis bent geweest, dan heb je daar vast allerlei voorbeelden van zien staan en hangen. Kransen, bollen, hangertjes…

Over het knutselen met boekpagina’s en boeken maak ik een serie kleine DIY-boekjes. De eerste daarvan verscheen ook eind september: ‘Hart, 9 DIY’s van boekselen‘. Tijdens Paper Passion heb ik heel veel mensen een workshop mogen geven met dit onderwerp.

De tweede DIY boekje van boekselen verschijnt deze week: ‘Kerst, 12 DIY’s van boekselen’. Daarin pasten niet eens al mijn kerstknutselideeën, maar de rest moet dan maar wachten op deel 2, volgend jaar ofzo… Het kerstboekje wordt aankomende zaterdag feestelijk in gebruik genomen tijdens het evenement van Beauty & Brains in Haastrecht. Daar deel ik een kraam met vormgeefster Emmy van Dotter Design.

Kom je ook even gezellig kerstboekselen tijdens het evenement van Beauty en Brains? Het is op zaterdag 2 november 2019. In De Grote Haven 40 te Haastrecht krijg je tussen 10.00 en 16.00 uur allerlei tips voor de gezellige winterdagen. De entree is gratis.

Aan onze kraam kun je een kleine kerstboeksel maken. Ook kun je mijn boek kopen en allerlei andere leuke producten, pakketjes, werkbeschrijvingen en kaarten van boekselen.

Vanaf begin november 2019 zijn mijn DIY boekjes ook online te bestellen.
Kerst, 12 DIYs van boekselen kost 7,50.
16 pagina’s, 12×12 cm.
Hart, 9 DIY’s van boekselen kost 6,50.
12 pagina’s, 12×12 cm.

Klik hier om het bestelformulier te openen.

Plaats een reactie