fbpx

Slinger van oude boekpagina’s

In de maand april is er een kleine expositie van mijn boeksels te zien in de bibliotheek in Waddinxveen. Ik werk inmiddels in vijf boeken, maar dat is onvoldoende om drie vitrines te vullen. Daarom laat ik ook enkele losse boeksels zien, posters met kopietjes van boeksels en wat knutselwerk met oude boekpagina’s – zoals een verjaardag slinger!

De expositie in de bibliotheek toont mijn eigen werk. Bovendien heb ik op de leestafel een boek klaargelegd waarin terplekke geboekseld kan worden. Durf je mee te doen? In de Koffiefabriek aan de Nieuwe Markt in Gouda ligt trouwens óók een boekselboek op de leestafel, bij mijn Muurboeksel. Hoe dat tot stand is gekomen lees je in de vorige blog.

Gisteren heb ik een verjaardag slinger gemaakt van oude boekpagina’s. Zo’n ouderwetse. Het was precies een geschikt klusje voor mijn grieperige conditie. De instructie heb ik op Slide Share geplaatst. Klik hier voor de pdf.

Plaats een reactie