fbpx

Boekselen op toernee

Mei is een feestelijke maand en Boekselen gaat op toernee. De rondreis begon goed met een gezellige inloopmiddag in de bibliotheek van Oudewater, op woensdag 7 mei. Er was veel belangstelling, ik moest extra stoelen erbij zoeken en had amper tijd om foto’s te maken.

Meimarkt 17 mei
Zaterdag 17 mei vind je me op de Meimarkt bij Basisschool De Ridderslag in Gouda, Ridder van Catsweg 256a. Ik heb een kraam met werkbladen (o.a. diverse found poetry technieken, journals kaften en knutselen zoals bloemen vouwen van boeken) en handgemaakte cadeautjes zoals enveloppen, notitieboekjes, stempels, buttons en verjaardagslingers. Tijd: 11-17 uur. Bij mooi weer buiten op het schoolplein, bij slecht weer binnen in de school. In de Meimarktkrant vind je alle informatie! (Zie hieronder)

Speciaal voor de kinderen die de Meimarkt bezoeken verkoop ik voor 50 cent boekselpakketjes waarmee terplekke of thuis geknutseld kan worden. In de envelop zit de beschrijving plus alle benodigdheden voor het maken van een gezellige boekselslinger met hartjes en vogeltjes. Als bonus voeg ik ook de beschrijving van drie boekseltechnieken toe.

Goudse Hofstedendagen 18 mei
Zondag 18 mei ben ik met Boekselen en Creatief Gouda te vinden op een ander stukje van de Hofstedendagen, namelijk op het erf van de familie Lafeber aan de Bloemendaalse weg 54. 12-17 uur.

Braderie Waddinxveen 24 mei
Zaterdag 24 mei sta ik op de braderie in Waddinxveen, dan deel ik een kraam met Tamara van Flippo Art (schilderkunst) en Andrea van AMH Design (sieraden met echte stenen). Tijd: 10-17 uur.

Dag van het Park 31 mei
Zaterdag 31 mei ben ik met cadeautjes en activiteiten aanwezig op de Dag van het Park in het Van Bergen IJzendoornpark in Gouda.

Workshop in Oudewater 5 juni
Donderdagmiddag 5 juni geef ik een Boekselworkshop in Oudewater. Mocht je ook willen Boekselen maar dan liever op een andere datum, tijd of plaats dan kan dat ook! Mail me even, dan maken we een afspraak. Bij mij in Gouda gaat het door vanaf twee personen; ergens anders op locatie gaat het door vanaf vier personen.

Workshop Boekselen Woensdag 25 juni (let op: is verzet, was eerst 18-6)
Huiskamerworkshop aan de Gravin Beatrixstraat 19 te Gouda, 19.30-22.00 uur

Plaats een reactie