fbpx

Workshop Boekselen Bibliotheek Oudewater 5 juni

Workshop Boekselen op donderdagmiddag 5 juni in de bibliotheek van Oudewater

Tekenen en schrijven in een boek, dat is doorgaans niet de bedoeling! Maar afgedankte en afgeschreven boeken gun ik graag een tweede leven als creatieve speeltuin. Ik noem deze hobby Boekselen en ik nodig u uit voor een gezellige en ontspannen workshop die uw creativiteit gegarandeerd op gang brengt. U neemt zelf een oud boek mee dat u niet meer wilt lezen. Ik neem u mee met toegankelijke opdrachten en laat u met verschillende technieken en materialen kennis maken. U hoeft niet te kunnen tekenen. Na afloop ontvangt u een boekselboekje met nog veel meer ideeën om thuis verder te Boekselen.

Deze creatieve workshop kost normaal gesproken 25 euro per persoon, maar op donderdagmiddag 5 juni betaalt u bij Bibliotheek Oudewater en het Cultuurhuis slechts 20 euro per persoon. De workshop wordt gegeven door Loes Vork-Klever en vindt plaats bij haar expositie in de bibliotheek, van 14.00 tot 16.30 uur.

U kunt zich aanmelden via cultuurhuis@oudewater.nl of 06-18127095 (Saskia Wulterkens, programmacoördinator). De workshop Boekselen gaat door bij minimaal drie en maximaal zeven deelnemers. De expositie is overigens nog te bekijken tot en met 15 juni.

Plaats een reactie