fbpx

Workshop Gevonden Gedichten ‘Vriend en Vijand’ bij Verzetsmuseum Zuid-Holland

Op zaterdag 11 oktober geef ik een speciale editie van de workshop Gevonden Gedichten: van 13.30 tot 16.00 uur in Verzetsmuseum Zuid-Holland, ter gelegenheid van de Maand van de Geschiedenis (oktober 2014). De workshop is helemaal in het thema ‘Vriend & Vijand’.

Gevonden Gedichten (Found Poetry) zijn gedichten op basis van bestaand materiaal. Je kunt ze bijvoorbeeld maken met tijdschriftartikelen, krantenkoppen of boekpagina’s. Houd je van spelen met taal en het maken van collages, journal pages en/of boeksels? Dan is deze workshop met zoeken, knippen, rangschikken, vormgeven en plakken echt iets voor jou! Onder leiding van Loes Vork van Boekselen.nl maak je kennis met zeven verschillende technieken voor Found Poetry. Zelf maak je tijdens de workshop ongeveer drie gedichten.

De workshop begint om 13.30 uur en vindt plaats in het café achter het Verzetsmuseum, te bereiken via het museum en via de museumtuin. De workshop duurt tot 16.00 uur. Je kunt al om 12.00 uur naar binnen om het museum op je gemak te bekijken en de audiotour te beluisteren.

Deelname kost € 27,50 per persoon (€ 25,- met Museumjaarkaart)
Inclusief: museumentree, workshop, hand-out, materiaalgebruik, twee drankjes
Locatie: Verzetsmuseum Zuid-Holland, Turfmarkt 30, Gouda (centrum)
Aanmelden: via info@verzetsmuseum-zh.nl 0182-520385 of loesvork@kpnplanet.nl 0182-522192

Aanmelden kan tot en met vrijdagavond. Er is nog plaats!

Zie ook: https://www.maandvandegeschiedenis.nl/54049/nl/workshop-gevonden-gedichten-vriend-amp-vijand

Plaats een reactie