fbpx

Lampion Liefde!

Ik wilde een lampion maken. En dat deed ik. Ik maakte er een van een oude Michelin wegenkaartenboek (France 2002).

En het werd zó leuk dat ik er meteen nog vier maakte. Daarvoor werd een afgeschreven bibliotheekboek van Leni Saris ingezet. Die romantiek hangt nu ook voor het raam. Verliefd op lampionnen!

Wil je ze zelf maken? Ik heb er een werkblad van gemaakt en die verstuur ik op 15 augustus 2014 aan iedereen die geabonneerd is op mijn Boekselbrief (nieuwsbrief per mail). Ook jij kunt je daarvoor aanmelden, door je mailadres hiernaast (rechts) in te vullen. Je kunt dan ook het digitale archief bekijken van mijn eerdere boekselbrieven, die ook vol creatieve inspiratie zitten. Je hebt meer plezier met oud papier!

1 gedachte over “Lampion Liefde!”

  1. Wat leuk. Groeten uit Sydney waar ik 's avonds langs het water loop (Botany Bay) en dan op de hoek van mijn straat het licht zie branden ik juist zo'n lampion als die ronde. Dan denk ik terug aan het exemplaar dat ik van een van mijn terugreizen naar geboortestad, Gouda, naar huis bracht en er jaren lang gezellig onder zat te kaarten en drinken met vrienden. LEUK!!

Plaats een reactie