fbpx

Oude boeken kopen en er leuke dingen mee doen

OK, dit moet ik niet te vaak doen… bij een boekenmarkt aanwezig zijn op het moment dat alles wordt opgeruimd. Lees: weggegooid. Er zijn van die nostalgische boekjes die ik niet koop om te boekselen, omdat ik ze te mooi vind. Maar die blijken niet verkoopbaar te zijn en worden toch weggegooid. Dus nu staat er een doos vol in mijn huis.

Ik scoorde afgelopen weekend in de Victorkerk ook vier atlassen, maar die zijn al niet meer als zodanig herkenbaar. Ze hebben nu de vorm van kant-en-klaar pakketjes om lampionnen van te maken. Op woensdagavond 5 november gaan we dit doen met Craftparty Gouda, je bent van harte welkom om aan te sluiten!

Ook hebben reeds diverse gedateerde streekromans een nieuw leven gekregen als doe-het-zelf pakketje om bloemenbollen van te vouwen. Dat is overigens niet moeilijk, maar wel veel werk. Wanneer je in Japan zo’n bol cadeau doet aan iemand, dan zeg je daarmee dat je heel veel over hebt voor die persoon. En dat is letterlijk het geval, want je bent er wel een paar avonden zoet mee geweest.

Plaats een reactie