fbpx

Bewaar je vakantie in een doosje

Houd je van vakantie en van creativiteit? Maak dan dit mini-vakantieboekje voor jezelf, en vul het tijdens de vakantie met je leukste herinneringen. Klein maar fijn: het vakantieboekje is namelijk zo groot als een luciferdoosje. Je staat ervan te kijken wat je daar allemaal mee kunt doen! 


Je versiert het doosje in thema van je vakantie, bijvoorbeeld met behulp van een atlas pagina van je vakantiebestemming. Binnenin maak je een zigzag boekje met kleine schrijf- en tekenopdrachtjes (die heb ik voor je gemaakt). 

Dit zigzag boekje kun je verlengen met leeg of gedecoreerd papier om zelf nog leuke dingen mee te doen. Ook tijdens je vakantie kun je nog verlengen met bijvoorbeeld foldermateriaal. In een tweede bijpassend doosje kun je je allerkleinste souvenirs verzamelen.

Ik geef deze workshop vlak voordat de zomervakantie uitbarst.

Op donderdagmiddag 22 juni bied ik de workshop aan als ouder-en-kind activiteit via Brede School Gouda. Daarvoor kun je je aanmelden via de Brede School.

Op woensdag 5 juli 2017 kun je de workshop bij mij in Gouda volgen. 
Je kunt kiezen uit:
> ‘s Middags 13.00-14.30 uur voor volwassenen en voor kinderen met een volwassene.
   Deze workshop vindt plaats in mijn huiskamer of mogelijk op locatie elders in Gouda.
> ‘s Avonds 19.30-21.00 uur alleen voor volwassenen.
    Dit is een huiskamerworkshop aan de Gravin Beatrixstraat te Gouda

Deelname kost € 10,- voor volwassenen en € 7,50 voor kinderen.

De mini vakantieboekjes zijn ook te koop als DIY pakket tijdens TUINfest op zaterdag 27 mei (bij de Chocoladefabriek, Klein Amerika 20 te Gouda), en daarna bij Kersvers (Concept store) op de Lange Groenendaal te Gouda.

Plaats een reactie