fbpx

UITGELEZEN bij de drukker

Gisteren was ik met Ray Kruithof Kremer van Deltaprint op bezoek bij de drukkerij die mijn boek op papier zet: Drukkerij Holland in Alphen aan den Rijn. Ontwerpster Emmy verdween zowat in de eerste pagina’s die van de persen rolden, om alles gedetailleerd te bekijken.

Ik vond het zelf vooral onwezenlijk. Ik ben er zo intensief mee bezig geweest, het is helemaal van mij, en nu zitten zomaar andere mensen eraan, die ik niet eens ken. En zulke grote stapels papier, allemaal voor mijn boek!

Als je het boek alvast wilt bestellen dan kan dat via de button hieronder. Wij sturen het dan op na 26 september, twee keer per week (dinsdag en vrijdag). Daarbij kun je aangeven of je een persoonlijke opdracht erin wenst. Let op: als je genodigde bent voor de boekpresentatie dan kun je via deze andere link (klik hier) bestellen, want dan sturen we het niet op maar ligt het voor je klaar op 26 september. Ook dit kan met of zonder opdracht erin.

Plaats een reactie